Inschrijven als donateur

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd.
Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Donateur gegevens

Man Vrouw

Doneren

U schrijft u in als vaste donateur van onze vereniging en u wordt jaarlijks uitgenodigd voor het overmaken van uw bijdrage.
U kunt uw eerste bijdrage overmaken naar onze bankrekening door een bedrag over te maken op ons nummer 4420705.
Vanzelfsprekend kunt u hiervoor ook gebruik maken van online doneren.

Ik wil lid worden

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd. Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Lidmaatschap gegevens

Man Vrouw

Accordering

Het standaard lidmaatschap kost vanaf 1 januari 2013 €25,- per jaar. Daarvoor ontvangt u ons ledenblad de Nieuwsflits en onze voorlichtingsbrochures waaronder ons kinderboek 'Koen & Dapper'. Tevens krijgt u dan de mogelijkheid om uw vragen op deze site te plaatsen, of om antwoorden te geven op vragen van anderen. Eenmaal per jaar is een algemene ledenvergadering waarvoor u wordt uitgenodigd. De andere leden uit uw gezin kunnen zich opgeven voor het gezinslidmaatschap. De kosten daarvan bedragen €10,- per jaar. Het gezinslidmaatschap biedt dezelfde mogelijkheden als het standaard lidmaatschap, met uitzondering van de toezending van onze voorlichtingsbrochures. Als u geen lid wilt worden maar de NFVN wel financieel wilt steunen, dan kunt u zich opgeven als donateur.Aangemeld blijven

Laat mij zien in de online gebruikers lijst.

Om je wachtwoord te resetten voer je hieronder je e-mailadres is,
je krijgt daarna per mail instructies om je wachtwoord te resetten.Vul onderstaand formulier in om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Uw wachtwoord is succesvol aangepast.

Landelijke contactdag kids/ouders én 30+

20-05-2017

Landelijke contactdag gezinnen en leden van 30 jaar en ouder.

Datum: 20 mei 2017
Locatie: Ouwehands Dierenpark

https://www.ouwehand.nl/

Opgeven voor 15 april 2017 via landelijkecontactdag@neurofibromatose.nl

Voorlopig programma van de dag:

10.15 - 10.30 Aankomst bij het park
10.30 - 11.00 Ontvangts met koffie/thee/limonade en een iets lekkers.
11.00 - 12.00 Sta neus aan neus met de speelse ijsbeertweeling, of ga lekker de andere prachtige dieren bekijken.
12.00 - 13.00 LUNCH. bestaande uit luxe belegde broodjes (heeft u een dieet of allergie meldt het op tijd)
13.00 - 14.30 De ouders van een kindje met NF kunnen even samen bijkomen en kletsen / ervaringen uitwisselen. De 30+ ers zijn natuurlijk ook van harte welkom in deze zaal om ervaringen te delen.
De kinderen (ook broertjes en zusjes) gaan met begeleiders het park in. Maakt u zich geen zorgen. Er wordt goed op ze gelet. Om 14.30 komen wij weer bij het zaaltje terug en kunt u lekker met uw kind(eren) het park nog even in tot 17.00
13.00 - 17.00 parkbezoek op eigen gelegenheid voor de 30+ (natuurlijk kunnen de 30+ ook plaatsnemen in het zaaltje voor de ervaringen)

Helaas is er voor de 30+ geen oppasser beschikbaar!!!!

Wij hopen jullie weer allemaal te zien op 20 mei!!

Voor vragen kunt u contact opnemen met Manuela Broek op 06-15947565 of via de mail landelijkecontactdag@neurofibromatose.nl

Vorige

Overzicht

Volgende